Image

POP ART GREEN

l'alta qualitat i la sostenibilitat: un doble objectiu

A PopArt, juntament amb els nostres proveïdors, treballem per trobar els materials que ens ofereixin les màximes garanties ecològiques i una òptima qualitat d’impressió.

Contínuament busquem nous materials alternatius al PVC com ara el polièster i els seus derivats, reciclats i reciclables.

En cada projecte fem un estudi per realitzar una proposta que contempli tots els valors de l'eco disseny i que sigui produïble en suports sostenibles. Posem sempre en valor que el producte utilitzat ofereixi les millors característiques tant de qualitat com de sostenibilitat.

Image
Image
Apostem per una maquinària d'última generació amb tintes làtex (base d'aigua) que ens ofereix una gran qualitat d'imatge, consistència i durabilitat.
Utilitzem tintes lliures de Vox's: inodores, sense necessitats especials de ventilació, sense etiquetes d'advertència de perills, sense HAP ni níquel2.
Amb aquestes tintes, aconseguim els certificats UL ECOLOGO i UL GREENGUARD. Les impressions compleixen amb els criteris d'AgBB3.
Gràcies a la nostra aposta per la sublimació, optem cada vegada més pels teixits en comptes dels tradicionals gràfics sobre PVC, ja que les teles es descomponen més ràpid i poden reciclar-se.
Des de POPART sempre hem apostat per la innovació, millora i desenvolupament en els mètodes d'impressió ecològica amb zero químics ni emissions, basats en tintes eco de qualitat que després de ser utilitzades són recollides per al seu posterior reciclatge.

Aquestes tintes ecològiques ens permeten:

Realitzar impressions per a zones tant interiors com exteriors.

Realitzar impressions segures per la salut del medi ambient i de les persones.

Image

Apostem pel medi ambient, apostem per una impressió de qualitat, ecològica i respectuosa amb la causa, intentant aconseguir l'excel·lència en cadascuna de les nostres impressions.